Groepsaccommodatie in het Groene Hart

Tussen dijkjes en grootse groene weiden bevinden zich drie mooie, ruime groepsaccommodaties. Alle groepen zijn welkom; vereniging, families, vrienden, bedrijven, vergaderen, sportclubs. Ook zijn de accommodaties volledig rolstoel toegankelijk.

Er is volop gelegenheid voor een potje voet- en volleybal. Ook leent de omgeving zich uitstekend om je benen te strekken, de boot te pakken of een frisse duik te nemen. Wat dacht u van steppen, kanoën, zwemmen, fietsen, wandelen of een andere sportieve activiteit. Daarnaast is er alle ruimte om in de stilte van de polder te ontspannen en te genieten op één van onze terrassen met tuinhaard.

In het Groene Hart zijn de koeien de baas. Wandelend of fietsend door het polderlandschap van het Groene Hart zie je uitgestrekte weilanden, molens, boerderijen en historische dorpjes. In het Groen Hart van Nederland gaat alles net even iets rustiger en relaxter, terwijl het toch midden in de Randstad ligt. Leiden ligt op steenworp afstand en ook Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag liggen om de hoek. Wat te denken van de kaasmarkt in Gouda? Avifauna of het Archeon in Alphen aan den Rijn? Wellicht toch liever varen met een kano of fluisterboot op de Nieuwkoopse Plassen?

Wandelen, fietsen en varen

Ontspannen op het water

Blikvangers zijn de Nieuwkoopse Plassen. Hier worden veel watersporten beoefend en kun je allerlei boortjes huren. Maar ook de directe omgeving van de gemeente Nieuwkoop is prachtig. De vele smalle slootjes en bredere rivieren maken de polders tot een prachtig vaargebied. Fijn zijn ook de terrassen die u onderweg tegenkomt voor een welverdiende eet- en drinkpauze.

Fietsen en wandelen door de polder

De mooiste plekjes van dit gebied? Die zijn er genoeg! Neem je stalen ros mee en fiets één van onze fietsroutes of zet zelf je route uit vanaf ons knooppunt 50. Bezoek vooral de historische dorpjes. En wat denkt u van de diverse veerpontjes? Of verwen jezelf met een heerlijke wandeling in de vrije natuur en geniet van de landschappen met boerenslootjes, molens en koeien in de wei.