Groepsaccommodaties

Wanneer u op zoek bent naar groepsaccommodaties welke van alle gemakken voorzien zijn, dan bent u bij het Zwaluwnest aan het juiste adres.
Het Zwaluwnest beschikt over meerdere groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 28 personen tot wel 183 personen.
De accommodaties zijn zo ingericht dat deze ook toegankelijk zijn voor minder validen.
Op het ruime buitenterrein is er de mogelijkheid om diverse activiteiten uit te voeren.

 

Groepsaccommodaties in het Groene Hart van Nederland

De groepsaccommodaties van het Zwaluwnest bevinden zich in het Groene Hart van Nederland.
Een prachtige groene omgeving waar veel te beleven is: Wandelen, fietsen of een stukje varen. Vanuit één van de groepsaccommodaties van het Zwaluwnest is het allemaal mogelijk.
Vraag ons eens naar 1 van de wandelroutes voor een heerlijke ontspannen wandeling door de mooie omgeving in het Groene Hart, bezoek de historische dorpjes in de omgeving met één van de fietsroutes, of huur een bootje voor een heerlijke ontspannen dag op het water van de Nieuwkoopse plassen.

 

Verschillende groepsactiviteiten mogelijk

In de groepsaccommodaties van het Zwaluwnest zijn alle groepen welkom; verenigingen, families, vrienden, bedrijven, sportclubs en ga zo maar door. De accommodaties zijn volledig rolstoel toegankelijk.
De ruimtes zijn te gebruiken voor vergaderingen, een rommelmarkt, het geven van presentaties aan grote groepen mensen, een bedrijfsuitje en nog veel meer.
Op het ruime terrein waar de groepsaccommodaties zijn gevestigd, is er ook een hoop te beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een potje voetbal om het ruime grasveld of een spannend potje volleybal. Aan de kleintjes is ook gedacht; een ruime speelweide met speeltoestellen, een waterpark om lekker met water te spelen en een kleine kinderboerderij waar de kinderen tussen de dieren kunnen rondlopen.
Lekker ontspannen en bijkomen na een dag vol activiteiten? Neem dan plaats op één van de terrassen met tuinhaard en geniet van de heerlijke stilte en uitzicht over de polder.

 

Groepsaccommodaties in het midden van de Randstad

De groepsaccommodaties van het Zwaluwnest liggen in het Groene Hart van Nederland. Als je in deze omgeving bent heb je bijna niet door dat dit in het midden van de Randstad ligt. Grote steden zoals Leiden, Amsterdam en Den Haag liggen hier niet ver vandaan. Ook Avifauna en het Archeon in Alphen aan den Rijn liggen op steenworp afstand. Toch liever een kaasmarkt bezoeken? Ook hiervoor hoeft u niet ver te reizen vanuit de groepsaccommodatie bij het Zwaluwnest.

Bekijk onze groepsaccommodaties: