Interessante informatie en links

Ook voor de praktische zaken hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Slagerij Van Harten

Voor de beste BBQ vleespakketten ga je naar Slagerij Van Harten aan de Korteraarseweg 102 in Ter Aar. Ook voor heerlijke salades, koude -en warme buffetten en diverse sauzen kunt u bij hen terecht.

Kijk op de website voor de vele mogelijkheden.

KEDI Dorpsmarkt

Onze dorpswinkel biedt een groot assortiment voor iedere portemonnee.
Kwaliteit, versheid, streekproducten en een goede service zijn daarbij belangrijk

Kijk voor informatie en de aanbiedingen op de website.

Bakkerij de Kruijf

Bij Brood- en Banketbakkerij de Kruijf in Ter Aar worden de brood- en banketproducten op de enige echte ambachtelijke wijze voor u bereid. De bakkerij is een begrip in de regio en bestaat al ruim 100 jaar.
Kijk op de website voor meer informatie over Bakkerij Kruijf.

Slijterij Het Oude Rechthuis

Bij Slijterij Het Oude Rechthuis vindt u de heerlijkste wijnen, lekkerste bieren en bijzondere gedistilleerde dranken.
U kunt in de slijterij terecht voor een enkele fles of voor de gehele inkopen van drank en fris voor uw feest. Ook kunt u bierkoelers bestellen om koel bier te kunnen tappen. dag.

Snackservice Marie

Snackservice Marie is gespecialiseerd in snackservice op locatie. Zij beschikken over 2 nieuwe verkoopwagens die voldoende capaciteit hebben om in korte tijd een groot aantal mensen te bedienen van de lekkerste verse frieten en de lekkerste snacks en sauzen.
Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Party Regelaar

De Party Regelaar is gespecialiseerd in party catering en partyservice op locatie met een totaalconcept op maat voor uw feest.
Ze hebben inmiddels een jarenlange ervaring in het organiseren en het verzorgen van de catering van vele uiteenlopende feesten, partijen en evenementen.

Groentewinkel Ton van Koert

Bij Ton van Koert kunt u terecht voor een breed assortiment aardappelen, groente en fruit met smaak! Voor rauwkosten en salades heeft hij een assortiment in smaak en samenstelling, iedere dag opnieuw uit eigen keuken. Ook is er elke dag een gevarieerd assortiment eigen gemaakte maaltijden verkrijgbaar.

Lekker Flesje Wijn

Lekkerflesjewijn.nl is onderdeel van familiebedrijf Ton van Koert dat al meer dan 75 jaar gevestigd is in het Zuid Hollandse plaatsje Noorden, aan de Simon van Capelweg 127.  Het assortiment bestaat uit ruim 500 verschillende soorten wijnen.

Kijk op de website en maak uw keuze.

Ol' Smokey Barn BBQ

Ol’ Smoky Barn is een cateringbedrijf dat BBQ’en op Amerikaanse wijze wil laten beleven. De pitmaster werkt met een zelfgemaakte, hout gerookte smoker.

info@smokeybarnbbq.nl

Chinees Golden Garden

Restaurant Golden garden, in Ter Aar, serveert al 21 jaar de lekkerste gerechten. Van overheerlijke rijsttafels tot geurige tipan gerechten. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief goed eten en een vrendelijke bediening.
Tevens bezorgen we aan huis en hebben een cateringservice voor groepen.
Bekijk onze website voor de mogelijkheden

jouwhapjes.nl

Jouw Hapjes maakt dagelijks in haar keuken de lekkerste broodjes en hapjes of een uitgebreide lunch, maar ook mooie buffetten en diners.

huurmijnijscokar.nl

Wilt u van uw feest een onvergetelijke dag maken?
Cees de ijscoman helpt u op locatie.
Huur mijn eigen ijscokar of de authentieke ijskar, beiden met diverse  smaken.

De ijscokar is te huren incl. bediening, maar kan ook gebracht worden of door uw gasten zelf bediend worden.